Tuesday, October 15, 2013

Red Wolf

Samenvatting: heated up verhaal gaat over Rufus, een jonge Romein, die gedwongen scriptt om in heated up up(p) up book te gaan. Tijdens een expeditie verdwaalt hij in het Hercynische Woud. Na dagenlang in het woud te hebben gelopen stuit hij op een Germaanse stam, ze nemen sew together ge wagon trainguardgen en stoppen hem in een houten kooi. Rufus blijft een paar dagen in de kooi zitten en vraagt zich af waarom ze hem niet gewoon vermoorden. Op een dag kwam een krijger van de stam naar zijn kooi toe en vroeg of hij mee wou komen naar het hoofd. Het hoofd zei tegen Rufus digital audiotape hij de Romeinse gevechtstactiek moest vertellen. Eerst twijfelt hij maar amyotrophic lateral sclerosis hij de bange mensen in het dorp ziet vertelt hij toch een klein beetje. Daarna word hij uit de kooi gehaald en mag hij in een hut slapen. Langzamerhand word hij vrienden met de Germanen en vertelt dan ook heel veel technieken. Hij vertelt dat de Germaanse stammen moeten gaan samenwerken amy otrophic lateral sclerosis een team en als ze dat doen Caesar verslaan, maar de Germaanse stammen hadden al eeuwen ruzie dus dat werd moeilijk. Met tegenzin ging het stamhoofd naar de andere stammen om te vragen of ze mee wouden doen, dat deden ze. Toen kwam Caesar eraan, en alle Germanen gingen op hun plek staan.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Caesar verwachte één stam maar toen stonden er opeens vijf om hem heen. De Germanen hebben gewonnen. Rufus kijkt om zich heen en denkt wat nu? Zou hij terug gaan naar Rome of naar de stam, daar hoeft hij niet lang over na te denken en loopt achter de Germaanse krijgers aan. Titel verklaring: Het boek heet “D e Rode Wolf” omdat de Germanen zo het ! leger van Caesar noemden. Rood omdat hun uitrusting voornamelijk rode kleuren had en beast omdat ze erg tactisch en sluw zijn. Het dier de rode wolf is in het latijns Canis rufus ik denk dat dit de reden is de hoofdpersoon Rufus heet. [pic]If you privation to get a full essay, order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.